Waarom de speel-o-theek? Gastouder Els Rebel legt het uit!

Zeker voor oppasouders kan de speel-o-theek een uitkomst zijn. Eén oppasouder die al heel lang bijna elke maandag langskomt is Els Rebel. Hier vertelt zij haar verhaal.

Ik woon in de buurt van de speel-o-theek in Hilversum en al in 1996 lid geworden. Waarom? Omdat het voor mij heel fijn is dat ik iedere keer nieuw speelgoed aan kan bieden aan mijn oppaskinderen. Ik ben gastouder van beroep en pas al 27 jaar lang op de kinderen van werkende ouders. En waar kun je die kinderen niet blijer mee maken dan ze heel veel soorten speelgoed aan te bieden? Sinds ik lid ben ga ik iedere maandagochtend samen met de oppaskinderen richting speel-o-theek om daar lekker te vertoeven onder het genot van een kopje koffie, terwijl de kleintjes heerlijk aan het spelen slaan met de andere aanwezige kinderen. Natuurlijk zoeken we ook nieuw speelgoed uit, waar ze dan bij ons thuis weer heerlijk mee mogen spelen. De speel-o-theek is dan ook niet meer weg te denken uit mijn systeem. Voor de ontwikkeling van de kinderen is het erg belangrijk om ze speelgoed aan te kunnen bieden dat past bij hun leeftijd. Voor een jaarlidmaatschap van 27,50 euro, kan ik iedere week bij de speel-o-theek terecht om speelgoed te lenen. Ik vind het erg fijn dat die mogelijkheid er is, omdat zelf speelgoed kopen wel een erg dure optie is. Ik raad iedereen aan om gewoon eens binnen te lopen. Het is er echt heel gezellig en jullie kinderen zullen het er ook naar hun zin hebben. Ook voor ouders die met hun kleine lieverds toch een bezoekje moeten brengen aan het consultatiebureau, is de speel-o-theek een aanbeveling. Stap na jullie bezoek eens in de lift naar de kelder en kom eens een kijkje nemen!

Beste lezers, hopelijk heb ik met mijn verhaal jullie een beetje wegwijs kunnen maken in wat de speel-o-theek allemaal te bieden heeft. Ik hoop echt dat jullie zelf eens komen kijken!

Hartelijke groet, Els Rebel.

 

Els Rebel