Buitenspeeldag

Wat als je kind toch eens veilig lekker op straat kon spelen? Als er geen auto’s en fietsen door de straat reden … ? Elk jaar in juni is er zo’n dag. Op Nationale Buitenspeeldag mag er in heel veel straten in ons land geen verkeer komen. En kan jouw kind midden op straat met vriendjes en vriendinnetjes spelen. De gemeente Hilversum, Versa Welzijn, Jantje Beton en Veilig Verkeer Nederland werken mee aan het organiseren van de Buitenspeeldag.

Meedoen met de Buitenspeeldag

In Hilversum ondersteunt Versa Welzijn bewoners(comités) bij de organisatie van de Buitenspeeldag.

Op zaterdag 15 juni 2024 faciliteert de gemeente Hilversum een speciale versie van de Buitenspeeldagen, 600 straten vieren feest – Buitenspeeldag 2024

Voor meer informatie over de Buitenspeeldag in Hilversum kun je contact opnemen met Lilian Martins, 06 13 96 57 84, buitenspeeldaghsum@versawelzijn.nl.

Speelgoed lenen?

Ben je op zoek naar speelgoed voor de buitenspeeldag? Dan ben je bij de speel-o-theek bij het juiste adres. Let op! Hoe sneller je er bij bent, hoe meer keus er is. 

Ik ben al lid van speel-o-theek De Steeg

Leden van de speel-o-theek kunnen op de reguliere manier speelgoed lenen voor de buitenspeeldag. Je kunt maximaal 4 stuks speelgoed uit de gewone kasten lenen en 4 stuks speelgoed uit de verjaardagskast voor een kleine vergoeding van €1,50 voor 2 weken.

Kom langs of kijk in onze catalogus voor het leukste speelgoed. Weet je wat je wilt lenen? Mail dan naar administratie@speelotheekhilversum.nl 

Ik ben geen lid van speel-o-theek De Steeg

Eenmalig lidmaatschap

Wij bieden ook een eenmalig lidmaatschap aan. Kijk hiervoor op Eenmalig lidmaatschap Speel-o-theek De Steeg 2023 (speelotheekhilversum.nl)

Regulier lidmaatschap

Wil je lid worden? Dat kan! Voor €32,50 per jaar kun je maximaal 4 stuks speelgoed lenen voor maximaal 4 weken. Je mag daarnaast ook nog speelgoed uit de verjaardagskist lenen tegen een kleine vergoeding van €1,50 voor 2 weken voor speelgoed en €10,00 per 2 weken voor een themakist. 

Kijk voor meer informatie op de homepagina Speel-O-theek De Steeg (speelotheekhilversum.nl)