Medewerkers

Onze speel-o-theek draait volledig op vrijwilligers. Zij helpen u tijdens de uitleen en kunnen u advies geven. Hiervoor wordt een rooster gemaakt waarbij 1x per maand het minimum is. Andere vrijwilligers zorgen onder meer dat nieuw speelgoed in de uitleen komt, speelgoed gerepareerd wordt, onderhouden de site of doen de PR.  Op dit moment zijn er ongeveer 35 vrijwilligers. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken neem dan contact met ons op.
 
Ons bestuur bestaat uit: 
Voorzitter: Herma Veurink 
Penningmeester: Sandra van de Berkt 
Secretaris: Erna Reiman 
Lid speelgoedinkoop: Erie Visser 
Lid speelgoedreparatie: Jannie Verbeet
 

Medewerkers stellen zich voor

Marilyn

Marilyn is vrijwilliger sinds 2007. “Ik help op maandagochtend met het uitlenen en innemen van speelgoed. Op woensdagochtend ben ik in de speel-o-theek om het speelgoed gebruiksklaar te maken voor de uitleen.”

 

Welk speelgoed raad jij aan om te lenen? “Ring Toss. De bedoeling is om ringen van een afstandje om de houten standaard te werpen. Het is een spel dat je heel leuk samen kan doen en er zit een sportelement in. Mijn vader was timmerman en maakte dit soort spellen zelf. Met mijn broers en zusters speelde ik dit spel vaak samen met de kinderen van mijn tante tijdens mijn jeugd op Curaçao.”